Accessibility Tools
Cercul pedagogic al domeniilor de pregătire Turism și alimentație, Comerț, Economic, Estetica și igiena corpului omenesc
2.1. Sfichi Florentina - Proiect de lecție Impactul fast fashion asupra adolescenților
2.1. Sfichi Florentina - impactul modei rapide asupra adolescenților
2.2. Andrieș Andreea - link-uri
2.2. Andrieș Andreea - Metoda jocul de rol Calitatea
2.3. Ilie Andreea - Lecția de formare de priceperi și deprinderi
2.4. Bursuc Maria -PROIECT DE LECȚIE
2.4. Bursuc Maria - link youtube
2.4. Bursuc Maria -CARTEA MARE
2.4. Bursuc Maria -REGISTRU JURNAL
2.4. Bursuc Maria - BALANȚA DE VERIFICARE
3.0. Ioachimescu Șomitcă Stafie Cîrlan - repere metodologice
3.0. Ioachimescu, Șomitcă, Stafie, Cîrlan - Repere metodologice clasa a XII a
4.1. Reindl Hagiu - link prezentare
4.1. Reindl Hagiu - EVOLUȚIA BENEFICIARILOR ACREDITĂRII ERASMUS + VET
4.2. Sîc Ana Gastronomie sustenabilă
4.2. Proiect Gastronomie sustenabilă prof. Șîc Ana
4.3. Șfichi Florentina - Diseminare acreditare Educație școalară primii 2 ani
Elevii claselor a IX-a J și a IX-a I, calificarea Tehnician în turism, au participat la activitatea ,,Clasificarea structurilor de primire turistică-SAKURA-Cafenea și Ceainărie", lecție vizită organizată în cadrul săptămânii meseriilor de către profesorii coordonatori Andrieș AndreeaClaudia și Pascariu Daniel. Astfel, au fost prezentate istoricul întreprinderii și modalitățile de dezvoltare a acesteia, istoria ceaiului și importanța echipamentelor specifice utilizate!
"ESTE NORMAL SĂ OFERI CAFEA DAR ESTE DEOSEBIT SĂ OFERI CEAI!"
Felicităm echipele de elevi din clasa a IX-a G și a X-a G, calificare Tehnician în gastronomie și profesorii coordonatori, care au participat la CONCURSUL INTERJUDEȚEAN de nutriție și alimentație sănătoasă "CULINARIADA" EDIȚIA a-IV-a, desfășurat la Liceul Tehnologic „ Alexandru Vlahuță” Șendriceni.
Luni, 3 aprilie 2023, ora 11, elevii au participat la Workshop-ul: FOOD PAIRING susținut de Master Chef Radu Constantin Zărnescu-Președintele Euro-Toques România iar marți, 4 aprilie 2023, la Concursul cu expoziție gastronomică-secțiunea II „Preparate tradiționale locale și zonale” unde au obținut: Premiul I- Sarmale cu ghebe ( Nedelcu Adrian, Clasa a X-a G, prof.coordonator Onofrei Simona Antonela); Premiul I- Papanași cu dulceață de afine (Hladiuc Tomas, Clasa a X-a G, prof. coordonator Onofrei Simona Antonela); Mențiune- Chiroște Bucovinene ( Nistoriuc Sabrina Petronela și Nistor Iohan, Clasa a IX-a G, prof. coordonator Andrieș Andreea Claudia).