Accessibility Tools
Miercuri, 4 decembrie 2024, a avut loc Cercul pedagogic al profesorilor de limba franceză - zona Suceava – liceu. Activităţile s-au desfășurat la Colegiul Economic "Dimitrie Cantemir" Suceava și au avut ca temă "Idées didactiques pour une classe de FLE gamifiée". Lecția demonstrativă a fost prezentată de doamna profesoară Brăescu Anca cu clasa a IX a G și a presupus activități de spargere a gheții, le jeu "La chasse au trésor", ghicitori, descrierea unor obiecte cu ajutorul adjectivelor deja studiate, totul sub formă de joc didactic. Activitățile cercului au vizat și diseminarea unui proiect Erasmus +, referate, activitatea "La ville durable et résiliente" susținută de domnul Dominique Lefèvre. La sfârșitul cercului și în ton cu această perioadă frumoasă din an, profesorii organizatori au invitat mai mulți elevi să ne înveselească cu un scurt program artistic intitulat "En attendant Noël".
Mulțumim profesorilor implicați în activitatea cercului și tuturor participanților!
Cercul pedagogic al domeniilor de pregătire Turism și alimentație, Comerț, Economic, Estetica și igiena corpului omenesc
2.1. Sfichi Florentina - Proiect de lecție Impactul fast fashion asupra adolescenților
2.1. Sfichi Florentina - impactul modei rapide asupra adolescenților
2.2. Andrieș Andreea - link-uri
2.2. Andrieș Andreea - Metoda jocul de rol Calitatea
2.3. Ilie Andreea - Lecția de formare de priceperi și deprinderi
2.4. Bursuc Maria -PROIECT DE LECȚIE
2.4. Bursuc Maria - link youtube
2.4. Bursuc Maria -CARTEA MARE
2.4. Bursuc Maria -REGISTRU JURNAL
2.4. Bursuc Maria - BALANȚA DE VERIFICARE
3.0. Ioachimescu Șomitcă Stafie Cîrlan - repere metodologice
3.0. Ioachimescu, Șomitcă, Stafie, Cîrlan - Repere metodologice clasa a XII a
4.1. Reindl Hagiu - link prezentare
4.1. Reindl Hagiu - EVOLUȚIA BENEFICIARILOR ACREDITĂRII ERASMUS + VET
4.2. Sîc Ana Gastronomie sustenabilă
4.2. Proiect Gastronomie sustenabilă prof. Șîc Ana
4.3. Șfichi Florentina - Diseminare acreditare Educație școalară primii 2 ani
Elevii claselor a IX-a J și a IX-a I, calificarea Tehnician în turism, au participat la activitatea ,,Clasificarea structurilor de primire turistică-SAKURA-Cafenea și Ceainărie", lecție vizită organizată în cadrul săptămânii meseriilor de către profesorii coordonatori Andrieș AndreeaClaudia și Pascariu Daniel. Astfel, au fost prezentate istoricul întreprinderii și modalitățile de dezvoltare a acesteia, istoria ceaiului și importanța echipamentelor specifice utilizate!
"ESTE NORMAL SĂ OFERI CAFEA DAR ESTE DEOSEBIT SĂ OFERI CEAI!"