foto1
foto1
foto1
foto1
foto1
MISIUNEA ȘCOLII: Formarea tinerilor pentru o societate deschisă, pentru economia viitorului și pentru cetățenie activă urmând integrarea într-o Europă unită.

Colegiul Economic

“Dimitrie Cantemir” Suceava

Scoala Europeana

Cabinetul de Asistenţă Psihopedagogică

 

 

  

Dragi elevi, in perioada cat nu se fac cursuri, daca aveti nevoie de consiliere psihologica sau consiliere pentru orientarea socio-profesionala, putem vorbi online, confidential, pe WhatsApp, la nr. de telefon 0740035305. Nu ezitati sa ma contactati, va pot ajuta. Sanatate tuturor.

  

  Mă numesc Florin Cristian Bagiu și sunt psihologul vostru şcolar. Cabinetul se află în incinta internatului, la etajul 1.

orarpsi20231

 

      Acest cabinet de asistenţă psihopedagogică a fost creeat pentru consilierea elevilor, a cadrelor didactice, a părinţilor elevilor. Cred că ştiţi care este diferenţa dintre psiholog şi psihiatru. Cei care merg la psihiatru suferă de anumite afecţiuni psihice şi tratamentul pe care ţi-l oferă un medic psihiatru este unul medicamentos. Psihologul, spre deosebire de psihiatru, tratează sufletul, nu cu medicamente, ci prin consiliere, terapie,  psihoterapie, empatizand cu clientul sau, găsind soluţii impreună la problemele cu care se confruntă clientul.

      Ceea ce vă pot eu garanta sută la sută este confidenţialitatea. Vă asigur că tot ceea ce vom discuta impreună va fi strict confidenţial, trebuie sa credeţi  în acest lucru, pentru că altfel relaţia dintre psiholog şi client nu poate exista.

      Puteţi veni la cabinet pentru orice fel de problemă : puteţi avea dificultăţi de relaţionare şi comunicare, puteţi avea probleme in luarea unei decizii, puteţi avea probleme cu prietenul sau cu prietena şi lista poate continua. Dacă veţi veni la cabinet,  putem găsi soluţii impreună, intr-un cadru discret, liniştit, profitand din plin de experienţa mea profesională cat şi de viaţă.

      Pe langă serviciile de consiliere vă pot oferi o gamă variată de teste psihologice: de personalitate, de raţionament analitic, de orientare profesională(teste ce vă pot ajuta in alegerea unei meserii), etc.

       Din păcate viaţa nu inseamnă numai bucurii, impliniri, satisfacţii, mai inseamnă şi durere,  suferintă,  necazuri. Este posibil să vă confruntaţi şi cu părţile neplăcute ale vieţii şi cateodată poate că nu o sa vă descurcaţi, nu o să aveţi cu cine vorbi, nu veţi şti cum să iesiţi din impas, cum să rezolvaţi problema respectivă. Puteţi apela cu toata increderea  serviciile pe care vi le pot oferi imediat, profesional şi confidenţial.

                                                                                   

                                                                                 PROFESOR  PSIHOLOG,

                                                                                    FLORIN  CRISTIAN  BAGIU

 

   
   
   
  ..

                                                                      

Copyright © 2024 Colegiul Economic Dimitrie Cantemir Suceava - Toate drepturile rezervate.