foto1
foto1
foto1
foto1
foto1
MISIUNEA ȘCOLII: Formarea tinerilor pentru o societate deschisă, pentru economia viitorului și pentru cetățenie activă urmând integrarea într-o Europă unită.

Colegiul Economic

“Dimitrie Cantemir” Suceava

Scoala Europeana

     Dotări în școlile românești

     Digitalizarea este pasul firesc în dezvoltarea sistemului de învățământ, precum și o oportunitate pentru a extinde orizontul educațional. Prin fondurile PNRR, Colegiul Economic „Dimitrie Cantemir” din Suceava beneficiază de dotări pentru laboratorul de informatică din rețeaua IPT și de echipamente de specialitate pentru ateliere de practică multifuncționale. Cu ajutorul acestora, elevii au parte și de activități precum workshopuri pentru stimularea creativității și competiții de antreprenoriat. Prin digitalizare asigurăm un viitor mai bun pentru elevi! Ministerul Educației - România


PNRR: Fonduri pentru România modernă și reformată!


comunicatpresa


Rezutate - Flux 1 - TT TG TH

Rezutate - Flux 2 - TAE

CONTESTAȚII

programare1122q

anunt12221

     În perioada 6-11 martie, patru profesori din cadrul Colegiului Economic „Dimitrie Cantemir” au participat la Proiectul Erasmus+ KA1 "Qualification to European standards", desfășurat în orașul Braga, Portugalia, sub îndrumarea managerului de proiect prof. Luminița Hagiu. Astfel, prof. Iordache Anca, prof. Ichim Nadia, Prof. Amariei Monica și prof. Andrieș Andreea Claudia au luat parte la prezentarea structurii, specificului și a procedurii de desfășurare a stagiilor de practică din cadrul organizațiilor partenere, au participat la ateliere, dezbateri și la workshop-uri pe teme de analiză a modului de desfășurare a pregătirii practice în unitățile de profil, precum și la vizite culturale. Mulțumim BragaMob, Associação Empresarial de Braga (AEB), Escola Profissiona.


 

ANUNT SELECTIE PARTICIPANTI PROIECT ERASMUS+VET - an 3 - pdf

REZULTATE_SELECTIE_TT

REZULTATE TH

REZULTATE_SELECTIE_TAE

REZULTATE_SELECTIE_TAE

REZULTATE_SELECTIE_TG

GHIDUL MOBILITATILOR ERASMUS

ANUNȚ SELECȚIE PARTICIPANȚI PROIECT ERASMUS+VET

Bibliografie Turism și alimentație

BIBLIOGRAFIE CONTABILITATE GENERALĂ CLASA 10

 

Rezutate - Flux 1 (final)

Rezutate - Flux 2

Rezutate - Flux 1 (intermediar)

GRAFICUL DE DESFĂȘURARE A INTERVIULUI SELECTIE QUALIFICATION TO

Ghid structurat interviu participanți

În atenția elevilor participanți la selecția Erasmus+ KA1 "Qualification to European standards"

ANUNȚ SELECȚIE PARTICIPANȚI PROIECT ERASMUS+VET KA120 VET 095440

ANEXĂ ANUNȚ SELECȚIE

Documente în format docx/pdfDocumente în format docx/pdf

 

     Astăzi, 01.04.2022 a avut loc la Colegiul Național ”Mihai Eminescu”, etapa județeană a Concursului Național ”Made for Europe”.

     În urma derulările proiectului Erasmus+VET ” Formare pentru o carieră de success” număr proiect 2019 – 1 – RO01 – KA102 – 062161, au rezultat mai multe produse.

     Produs prezentat în cadrul concursului a fost și Minighid suport pentru predarea CDL-urilor (Utilizare program SAGA în contabilitate; bucovina turistică).

     Prin modul în care a prezentat produsul final, elevul Tofan Alexandru Cosmin, clasa XI C, a obținut cel mai un puntaj, ocupânl locul I și calificarea la etapa națională a CONCURSULUI NAȚIONAL „MADE FOR EUROPE”.

 102 1     102 2     102 4          102 3     102 5

Etapa națională se va desfăura în luna aprilie 2022, Târgoviște.

Copyright © 2024 Colegiul Economic Dimitrie Cantemir Suceava - Toate drepturile rezervate.