foto1
foto1
foto1
foto1
foto1
MISIUNEA ȘCOLII: Formarea tinerilor pentru o societate deschisă, pentru economia viitorului și pentru cetățenie activă urmând integrarea într-o Europă unită.

Colegiul Economic

“Dimitrie Cantemir” Suceava

Scoala Europeana

     În data de 19 decembrie 2023, Colegiul Economic ,,Dimitrie Cantemir" a fost gazda primei ediții a Concursului ,,Rețete și preparate culinare tradiționale din Bucovina" din cadrul Proiectului Educațional BUCOVINA CULINARĂ-proiect desfășurat în parteneriat cu Direcția pentru Agricultură Județeană Suceava. Participanții au impresionat prin preparate specifice zonei, prin aspect, gust, creativitate și culoare, însă juriul a trebuit să decidă cine sunt concurenții care au urcat pe podium. Am avut plăcerea să colaborăm în cadrul proiectului, prin participare directă, cu participanți de la Colegiul Tehnic „Petru Mușat” Suceava, Liceul Tehnologic „Vasile Deac” Vatra Dornei dar și de la Colegiul Economic „Octav Onicescu” Botoșani, prin participare indirectă. Această competiție a oferit micilor bucătari șansa de a se afirma, de a-și testa limitele și de a se face remarcați în gastronomie, sub atenta îndrumare a profesorilor coordonatori și respectând toate regulile de protecția muncii.
     Felicitări tuturor participanților și mulțumim pentru sprijinul acordat doamnelor ec. Gogu Elena Claudia, director executiv DAJ Suceava, consilier superior Botușan Beatrice Antonella-DAJ Suceava, consilier superior Lazurcă Angela, DAJ Suceava, director. adj. prof. Panaite Liliana, prof. dr. Vranciu Livia Elena, prof. Andrieș Andreea Claudia și tuturor celor care au contribuit la buna desfășurare a acestui eveniment.

 

Copyright © 2024 Colegiul Economic Dimitrie Cantemir Suceava - Toate drepturile rezervate.