foto1
foto1
foto1
foto1
foto1
MISIUNEA ȘCOLII: Formarea tinerilor pentru o societate deschisă, pentru economia viitorului și pentru cetățenie activă urmând integrarea într-o Europă unită.

Colegiul Economic

“Dimitrie Cantemir” Suceava

Scoala Europeana

      Proiectul „Să ne cunoaștem fără prejudecăți” se desfășoară în cadrul Strategiei Naționale de Acțiune Comunitară, program promovat de Ministerul Educației și care dispune de parteneri internaționali. Proiectul „Să ne cunoaștem fără prejudecăți” a fost realizat de prof. Cramariuc Cezar, care este coordonatorul Acțiunii Comunitare la nivelul Colegiului Economic „Dimitrie Cantemir”. Programul se desfășoară în parteneriat cu „Centrul Școlar de Educație Incluzivă” Suceava, responabil Raluca Pintilei.

          „Să ne cunoaştem fără prejudecăţi”  este un proiect al cărui scop principal este dezvoltarea spiritului de voluntariat şi de implicare a elevilor de liceu prin valorificarea iniţiativei, interesului, talentului acestora în vederea unei mai bune integrării sociale şi a dezvoltării educaţionale individuale a elevilor cu cerinţe educaţionale speciale.

          Acțiunea Comunitară a început în anul școlar 2013 – 2014. Pe parcursul anului s-au desfășurat următoarele activități, realizate de profesorii de la Colegiul Economic „Dimitrie Cantemir”:

Pasărea culorilor

Cezar Cramariuc, Angela Rabei

Dreptul la creaţie

Trufin Eugenia, Turculeţ Angelica

Împreună decorăm bradul

Bejinaru Cocuţa, Ismail Olimpia

Serbare de Crăciun

Romaşcu Paul, Lăzăreanu Elena

Alb şi roşu de mărţişor

Angela Rabei, Trufin Eugenia

Călătorie în lumea plantelor şi animalelor

Turculeţ Angelica, Romaşcu Paul

Să învăţăm împreună!

Bejinaru Cocuţa, Lăzăreanu Elena

Poveştile copilăriei mele

Ismail Olimpia, Cezar Cramariuc

 

                         

Copyright © 2024 Colegiul Economic Dimitrie Cantemir Suceava - Toate drepturile rezervate.