foto1
foto1
foto1
foto1
foto1
MISIUNEA ȘCOLII: Formarea tinerilor pentru o societate deschisă, pentru economia viitorului și pentru cetățenie activă urmând integrarea într-o Europă unită.

Colegiul Economic

“Dimitrie Cantemir” Suceava

Scoala Europeana

     Peste 100 de elevi din clasele terminale de la Colegiul Economic ,,Dimitrie Cantemir " au răspuns invitației de a relaționa cu mediul universitar din cadrul Facultății de Istorie și Geografie a Universității ,,Ștefan cel Mare" Suceava. Mulțumim doamnei Lector univ. Dr. Despina Saghin și domnului asistent univ. dr. Petruț – Ionel Bistricean care au încercat să-i familiarizeze pe viitorii absolvenți de liceu cu viața de student, le-au prezentat oferta educațională a facultății, dotările și echipamentele de care aceasta dispune și au oferit răspunsuri la întrebările adresate cu privire la aspecte din cadrul spațiului universitar.


     Activităti interesante au realizat elevii clasei a X a A,specializarea tehnicean in activități economice intensiv engleză sub indrumarea prof Daniel Pascariu.Multumim Lerroy Merlin Suceava pentru profesionalism!


   În săptămâna 7 – 11 iunie 2021 elevii clasei a IX-a I, specializarea tehnician în turism - intensiv limba engleză, au desfășurat activitatea practică: "Implicarea activă în promovarea patrimoniului turistic local".
Activitatea a fost realizată sub îndrumarea prof. Andries Andreea Claudia în cadrul Stagiului de pregătire practică, Modul V -„Industria ospitalității locale”.

Video 1

Video 2

 Practica IX I - Vatra Dornei

 

Corespondenta in administratie (Practica desfasurata la Casa Judeteana de Pensii Clasa XI-a H)

Clasa a- IX-a I (vizită la Hanul Domnesc)


Clasei a X-a H, modulul de practica "Igiena, securitatea muncii si protectia mediului"

Clasa a XI-a K - M7 "Instrumente de plata"

Clasa a X-a I- M4 "Birou de invatare"

Jocuri de rol. Vanzarea de produse turistice

M4 - Biroul de invatare-cl. X L - Infiintari de firme

Practică - 10 G

Practică din laborator internat și Zamca

Exemple de bună practică în salonul de coafură

XII J - Instruire practică - Contabilitate informatizată - Prof. Samsonescu Rozalia

Casa Județeană de Pensii
 

Copyright © 2024 Colegiul Economic Dimitrie Cantemir Suceava - Toate drepturile rezervate.