foto1
foto1
foto1
foto1
foto1
MISIUNEA ȘCOLII: Formarea tinerilor pentru o societate deschisă, pentru economia viitorului și pentru cetățenie activă urmând integrarea într-o Europă unită.

Colegiul Economic

“Dimitrie Cantemir” Suceava

Scoala Europeana

PROIECT – ”EDUCOMP – Sprijinirea dezvoltării competențelor sec. XXI prin educație non-formală și activități outdoor”

     Joi, 7 decembrie, Aula Colegiului Economic „Dimitrie Cantemir” a devenit neîncăpătoare pentru participanții din cadrul proiectului „EDUCOMP - Sprijinirea dezvoltării competențelor secolului XXI prin educație non-formală și activități outdoor”. Au fost oferite premii și diplome celor mai creative și inovative proiecte realizate în cadrul celor șase cercuri: Educație fizică , Club de artă (teatru, muzică, improvizație), Educație financiară și antreprenorială, Educație pentru dezvoltarea competențelor digitale- robotică, Educație pentru cetățenie activă și democratică, Club de dezbateri. De asemenea, au fost marcate momente plăcute din cadrul activităților desfășurate dar și din excursia tematică de care s-au bucurat în luna octombrie. S-a finalizat un proiect care a contribuit la dezvoltarea personală a fiecărei persoane implicate, elevi și profesori deopotrivă.

 

Rezultate finale P2_CEDCSV

     În data de 15 noiembrie, Colegiul Economic „Dimitrie Cantemir” a găzduit Târgul de proiecte din cadrul „EDUCOMP - Sprijinirea dezvoltării competențelor sec. XXI prin educație non-formală și activități outdoor”. Astfel, au fost expuse, vizionate și apreciate proiectele realizate de elevii din cele șase cercuri: Educație fizică , Club de artă (teatru, muzică, improvizație), Educație financiară și antreprenorială, Educație pentru dezvoltarea competențelor digitale- robotică, Educație pentru cetățenie activă și democratică, Club de dezbateri. Sub atenta îndrumare a cadrelor didactice coordonatoare, capacitatea creativă a elevilor a fost stimulată, rezultând produse originale și inovative care au atras atenția tuturor.

Rezultate cu cod Concurs de proiecte CEDCSV_P2

1.Educație fizică

2.Club de artă (teatru, muzică, improvizație)

3.Educație financiară și antreprenorială

4.Educație pentru dezvoltarea competențelor digitale

5.Educație pentru cetățenie activă și democratică

6.Club de dezbateri

ExcursieTematicaCEDC 

     În perioada 30-31 octombrie 2023, 86 de elevi de la Colegiul Economic „Dimitrie Cantemir” au beneficiat de excursia tematică teambuilding „DESCOPERĂ ȘI CREȘTE”, excursie care se subscrie activității A3.2 din cadrul proiectului „EDUCOMP - Sprijinirea dezvoltării competențelor sec. XXI prin educație non-formală și activități outdoor”. Excursia s-a desfășurat pe un traseu bine stabilit și a cuprins vizitarea obiectivelor turistice Lacul Roșu, Salina Praid, principalele obiective din orașul Târgu Mureș (Catedrala ortodoxă „Înălțarea Domnului”, Palatul Culturii, Cetatea medievală, Grădina Zoologică), precum și numeroase activităţi de team building outdoor: Desen Back-to-Back, Desenul orb, Corpul cuvintelor, Hole in many, Cupe și bile, Finalizarea fotografiei, Construiți poduri, nu pereți. Elevii au fost însoțiți de o echipă formată din experți ai proiectului- cadre didactice care își desfășoară activitatea în cadrul colegiului. Impresiile beneficiarilor au fost surprinse prin testimoniale, acestea consituind o modalitate de dezvoltare a capacității de exprimare a faptelor, trăirilor și sentimentelor prin mesajul oral sau scris.

concurs tematic calendar

Rezultate finale selecție GT_elevi_30.01.2023_CEDCSV

Rezultate selecție elevi CEDCSV

Listă finală rezultate selecție_Cadre didactice personal de sprijin_proiect EDUCOMP_CEDCSV.pdfListă finală rezultate selecție_Cadre didactice personal de sprijin_proiect EDUCOMP_CEDCSV.pdf

REZULTATE SELECȚIE ÎNAINTE DE CONTESTAȚII –  CADRE DIDACTICE/PERSONAL DE SPRIJIN - Proiect EDUCOMP

CALENDAR DE SELECȚIE GRUP ȚINTĂ – cadre didactice / personal de sprijin

Anunț selecție GT elevi CEDCSV

Calendar selecție GT elevi CEDCSV

1. Cerere pentru înscriere GT

2. Declarație angajament minori

3. Declarație privind evitarea dublei finanțări

4. Declarație apartenență etnie romă_minor

5. Notificare GDPR

6. PV depunere dosar


 

Rezultate interviu EDUCOMP

Programare interviu EDUCOMP

Informare susținere interviu

Rezultate eligibilitate dosare proiect EDUCOMP

Comunicat de presă - proiect EDUCOMP

Listă activități proiect EDUCOMP

1. Anunț selecție experți

2. Procedură selecție experți

3. Model cerere înscriere la concurs

4. Model declarație disponibilitate

 

 

 

Copyright © 2024 Colegiul Economic Dimitrie Cantemir Suceava - Toate drepturile rezervate.